ONTWERPTAFELS
PROJECTBEGELEIDING & COACHING
Naar het ontwerpbureau
Naar de cursussen

Ontwerptafels

et je een ontwerpcursus volgen om je eigen ontwerp te kunnen maken? Ontwerpen is de kunst om een complexe ruimtelijke opgave op te lossen op een manier dat het mooi en aansprekend is, goed werkt, degelijk en duurzaam is uitgevoerd en dat lang mee gaat zonder te vervelen of minder bruikbaar te worden. Ontwerpen is een multidisciplinair vak dat eigenlijk niet in een korte cursus te leren valt. Maar zelf ontwerpen is wel leuk, en voor jezelf ontwerpen kan geen kwaad, toch? Om je daarbij te helpen hebben we iets voor je bedacht:

Werk onder begeleiding aan je eigen ontwerp

Kom, terwijl je met je ontwerpproject bezig bent een dag of meerdere dagen ontwerpen bij de ontwerptafels van Landscape Foodscape in Haarlem. Je wordt dan begeleid door een ervaren tuin- en landschapsarchitect die deskundig is in voedselbossen en eetbare en herstellende landschappen, en hebt toegang tot een ruime bibliotheek aan vakliteratuur, werkplekken met wifi, printers en tekenmaterialen.
Lees meer… Mo

Drieluik

Met het drieluik landschapsarchitectuur, eetbaar landschap en educatief voedselbos verzorgen we advies, ontwerp, coaching en educatie. Lees meer…

Meer informatie:

tel: 06-424 688 40
e-mail: mail@fekkeslandschap.nl

Jelle Fekkes
Tuin- en landschapsarchitect bnt

Ontwerptafels

Je maakt graag je eigen ontwerp voor je (eetbare of ecologische) tuin, voedselbos, (woon-)complex of anderszins. Dat is best complex, en je wilt wel dat het goed wordt. Een ontwerper inhuren is prijzig en vooral minder leuk, maar goede hulp zou welkom zijn.

Kom dan een dag of meerdere losse dagen werken aan de ontwerptafels van Landscape Foodscape. Je hebt dan toegang tot een ruime bibliotheek aan vakliteratuur, en krijgt goede begeleiding van Jelle Fekkes, ervaren tuin- en landschapsarchitect én voedselbosdeskundige.

Klik op onderstaande links voor meer informatie:

Prijzen

Agenda

Voorbereiding

Ontwerpen vereist een goede voorbereiding. Lees tips over hoe je start, welke software je kunt gebruiken, en welke websites nuttig kunnen zijn.

Ontwerpdagen zijn bij voorkeur op donderdag, maar vraag gerust naar de mogelijkheden. Data altijd in overleg. Mail om je aan te melden en voor meer informatie.

Per dag is er ruimte voor maximaal zes projecten.