ONTWERPTAFELS
ONTWERPBEGELEIDING
Naar het ontwerpbureau
Naar de cursussen

Ontwerptafels

Werk onder begeleiding aan je eigen ontwerp

Kom, terwijl je met je ontwerpproject bezig bent een dag of meerdere dagen ontwerpen bij de ontwerptafels van Landscape Foodscape in Haarlem. Je hebt dan toegang tot een ruime bibliotheek aan vakliteratuur, en krijgt goede begeleiding van Jelle Fekkes, ervaren tuin- en landschapsarchitect én deskundig in voedselbossen en eetbare en herstellende landschappen.
Lees meer…

Kosten, inclusief BTW:
1e dag: € 180,=
Volgdagen voor hetzelfde project: € 100,=

Drieluik

Met het drieluik landschapsarchitectuur, eetbaar landschap en educatief voedselbos verzorgen we advies, ontwerp, coaching en educatie. Lees meer…

Meer informatie:

tel: 06-424 688 40
e-mail: mail@fekkeslandschap.nl

Jelle Fekkes
Tuin- en landschapsarchitect bnt

Ontwerptafels

Je maakt graag je eigen ontwerp voor je (eetbare of ecologische) tuin, voedselbos, (woon-)complex of anderszins. Dat is best complex, en je wilt wel dat het goed wordt. Een ontwerper inhuren is prijzig en vooral minder leuk, maar goede hulp sla je niet af.

Kom dan een dag, of zoveel (losse) dagen als je nodig hebt, werken aan je project bij de ontwerptafels van Landscape Foodscape. Je hebt dan toegang tot een ruime bibliotheek aan vakliteratuur, en krijgt goede begeleiding van Jelle Fekkes, ervaren tuin- en landschapsarchitect én voedselbosdeskundige.

Bij je inschrijving krijg je een formulier met vragen en wat voorbereidend huiswerk, zodat je bij de ontwerptafels voortvarend aan de slag kunt gaan.

Ontwerpdagen zijn bij voorkeur op donderdag, maar vraag gerust naar de mogelijkheden. Data altijd in overleg. Mail om je aan te melden en voor meer informatie.

Per dag is er ruimte voor maximaal zes projecten.